Plex és LG a Windows, a Linux, az Android és a Media Center beállításán, amelyet 2011-ben használsz

szeptemberben a Plex bejelentette az LG-vel kötött megállapodást az összes „Netcast” felszerelt HDTV és Blu- integrálására. Ray Players 2011 -től. Miközben várjuk a januári CES -es bevezetést, felkértük a csapatot, hogy tegyen néhány további részletet a Plex / LG Hook Up -ról. Nézze meg az interjú alján található új videót a Plex Media Center új Screencast bevezetéséért.

Tudna-e adni az olvasóinknak némi hátteret az LG és a PLEX közötti kapcsolatról, arról, hogy miként alakult ki, és hogyan látja a partnerség előrehaladását a jövőben.
A sok alternatív megoldás megfontolása után az LG Electronics úgy döntött, hogy a Plex Media Server platform -technológiáját a következő generációs Netcast ™ által lehetővé tette a háztartási élvezetes termékek részeként, mivel a rendelkezésre álló alkalmazások és a tartalom szélessége, valamint az új szolgáltatások egyszerű fejlesztése. A Plex képességei az LG Electronics ügyfeleinek további módszereket kínálnak a tartalom megjelenítésére az LG következő generációs TV -jén. Ezen a ponton eksztatikusok vagyunk, hogy jól kialakítsuk a kapcsolatot, a vezető Consumer Electronics Company-val, az LG-vel, és reméljük, hogy ez a kapcsolat hosszú távú, folyamatos partnerséggé válik.

Vajon a Plex -et valami másnak nevezik az LG TV -n?
A Plex fenntartja márkáját az LG TV -n.

Lesznek -e Ethernet aljzatok az új LG TV -ken, vagy beépítették a WiFi -t vagy mindkettőt?
Van Ethernet-emelője, de lehetővé teszik a Wi-Fi-t egy USB-dongle segítségével.

Mennyire fognak most alkalmazni a Plex Development csapatot az LG projektben?
Jelenleg a csapatunk egészséges százaléka van az LG projekt véglegesítésében. Csapatunk arra is összpontosít, hogy előrehaladjon a PLEX platformon, és felkészüljön a közelgő Windows, Android és más verziókra.

Jelenleg a Plex Media Server csak Mac -en fut. Rámutatott a Windows és az Android verziókra?. Mit szólnál egy Linux Plex Media Sever -hez, amely NAS -on futna? Vagy a PMS fut a TV -n, és bevonja a médiát a hálózati megosztásból?
A Plex jelenleg a Mac, az iOS és az LG Netcast ™ 2011-es sorozata engedélyezett HDTV-k és Blu-ray eszközökön fut. Mint mondod, van egy Android verziónk is a közeljövőben, és remélhetőleg az év vége előtt, legalább béta formában, a Plex Media Server Windows verziója. Jelenleg a Linux PMS különféle ízei is futnak a laboratóriumokban is. Minden platformon elérhető lesz egy menedzsment felület.

A Plex vonzerejének része az, hogy az új kodekek és szolgáltatások támogatása rendszeresen hozzáadódik. A TVS és BR -játékosok beépítését beépített verzió kezelheti -e a szoftverfrissítéseket a hozzáadott funkciók elérése érdekében, és ha igen, hogyan fogják ezt kezelni a felhasználói szempontból?
Az LG Netcast ™ TV -k rámutatnak az LG SDP -jére (szolgáltatás -kézbesítési platform), amely általában a felhőben futó PLEX média szerverek LG példánya. Az LG a Plex plug-ins/tartalom választékát biztosítja, amely lehetővé teszi az LG Netcast felhasználó számára, hogy jó részét kapja a Plex előnyeinek, anélkül, hogy a Plex Desktop szoftvert kellene futtatnia (ami a TV-t illeti)) – Ezenkívül az az oka, hogy egy LG ügyfél érdemes letölteni és futtatni a Plex szoftvert a házukban lévő készítőn, kettős. Az egyik telepíthet olyan további plug-ineket, amelyek nem érhetők el az LG felhő-kínálatában, és kettő, ez lehetővé teszi számukra, hogy könnyen hozzáférjenek a helyi médiakönyvtárakhoz, jó megjelenésű és könnyen használható felületen. A firmware -frissítések kezelhetik a formátumváltozásokat/fejlesztéseket, de a kodekeket hardverben kezelik.

Az UI testreszabható lesz, például a felhasználók választhatják a különféle bőrt?
Két interfész létezik, az egyik az SDP -hez, egy pedig a helyi PM -ekhez. Ezen a ponton sem a bőr.

Épít a Plex -et az összes 2011 -es LG TV -be, vagy speciális modellek lesznek?
A Plex elérhető lesz az összes 2011 Netcast ™ engedélyezett HDTV-k és Blu-ray eszközökön.

Miközben januárban várunk egy másik hardver részletet a CES -től, van még valami, amit elmondhat az olvasóinknak?
A Plex technológiának közvetlenül a fogyasztói elektronikus eszközökbe történő beágyazásával létrehozunk egy alapvető lehetőséget, és eltávolítjuk a további hardver lépések szükségességét a fogyasztók számára, hogy hozzáférhessenek, keressenek, fogyasztók, tárolhassanak és szinkronizálhassák az összes adataikat, amelyek eltérő eszközökön élnek. Ellenőrizzük, hogy látjuk, hogy a Plex mainstream megy, és van néhány izgalmas új funkciónk, amelyek a nagyon várt Windows verziónkkal együtt járnak. Folytatjuk a Plex kompatibilitásának más eszközökkel való kompatibilitásának bővítését is, és ezeket hamarosan bejelenti.

Plexapp.com: Plex 9 áttekintés: Plex az iOS -on

Többet akar? – Követnie kell minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy fel kell fizetnie az RSS -hírcsatornánkat. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Reddit